Pelan Pemasaran HyproBulkSMS

HyproBulkSMS di Selamat Pagi Malaysia 03 Feb 2010

Hyprobulksms- TURUT SAMA MENAJA Misi D'Everest-Tibet 2011

Wednesday, June 9, 2010

KAMI BUKAN AH LONG!

Anda perlukan bimbingan utk berjaya dalam bisnes HYPROBULKSMS? semestinya kan? sebab anda seperti saya 2 bulan yg lepas,sy ZERO pasal bisnes ni,tapi Alhamdulillah,Allah temukan sy dgn rakan Industri Jutawan ini (sebenarnya sepupu saya sendiri)dia coaching saya,latih saya sehingga saya benar2 boleh bergerak sendiri dan mempunyai downline yg ramai dibawah saya hanya dalam 2 bulan buat secara part time!

Di Sini lah sebenarnye  Team Industri Jutawan memainkan peranan! kata orang..Jika nak berjaya kita perlu ikut orang2 yg telah berjaya :) itu Benar!... kita perlukan mentor jutawan utk berjaya sebagai cikgu dan sebagai pembimbing,bimbang tanpa bimbingan yg betul dari orang yg dah berjaya kita tersasar dalam perjuangan :)
Ape yg perlu kita lakukan hanya ikut TREK JUTAWAN yg telah disediakan dgn cukup baik oleh mereka.

"Bukanlah nak kaya sangat,cukuplah boleh lepas dari belenggu keewangan yg mengongkong kita selama ini,hidup yg bebas dari tekanan yg berpunca dari duit!"
(AJAM SERIZAWA) :)
"Kerja dari jam 8 pagi hingga 5 petang setiap hari,6 hari seminggu! dah 10 tahun macam tu tapi masalah keewangan masih lg tak selesai2!"...Begitu keluh seseorang yg sentiase muram tiap kali tibanya ujung bulan..
dia buat HyProBulkSm$,mule nya dia tak yakin,tapi bile dia dpat income rm1K dalam hanya satu jam baru dia bukak mata!Kini dia da boleh senyum setiap kali tibe ujung bulan sebab semua gaji bulanannya da boleh labur di ASB!perbelanjaan bil utiliti,hutang loan kereta/peribadi nye,dan lain2 beban keewangan selama ni dah boleh bayo dgn income HyPro je!

Alhamdulillah..bila dah jadi macam tu bermakna misi Industri Jutawan telah mencapai matlamatnya!!
,iaitu membantu mereka yg perlukan bantuan Industri jutawan!


ANDA perlukan bantuan ke?kami bukan ah long...tapi kami mau tolonggg maaa... :)

Wednesday, June 2, 2010

Mengapa, dan bagaimana?

Pertama kali saya masukkan entry saya di blog hebat ni. Saja je nak share sedikit informasi untuk kawan-kawan.

Kita biasa ditemukan dengan bermacam-macam jenis peluang untuk jana pendapatan di zaman internet ni. Kalau dalam FB saja, dah berlambak iklan itu dan ini menunjukkan peluang kepada kita untuk menambah income.

Pada pandangan saya, terpulang kepada individu itu sendiri yang mana satu dia nak pilih. Cuma masalahnya, kalau pilihan dia kurang tepat akibat manipulasi pihak tertentu, susah la dia nanti. Contohnya, tawaran yang terlalu hebat tapi sebenarnya tidak seperti yang digambarkan.

Saya kurang arif bab pengiklanan ni, tapi saya nak kongsi maklumat tentang HyproBulk SMS ni, tentang kenapa kita patut sertai, dan bagaimana kita hendak menjalankannya. Biasanya orang akan sibuk promosi tentang KENAPA perlu join, tetapi tidak menekankan BAGAIMANA untuk menjalankannya setelah join.

Untuk bisnes HyproBulkSMS, ini adalah SEBAHAGIAN jawapan kepada "Kenapa saya perlu join bisnes ini?"

1. Komisen yang sangat tinggi mencecah 100%
2. Tiada masalah dengan undang-undang negara Malaysia - sah dijalankan
3. Mendapat sokongan Persatuan Pengguna Islam Malaysia
4. Syarikat yang kukuh mendapat kerjasama TEKUN - untuk pinjaman perniagaan
5. Pernah beberapa kali dipaparkan di televisyen
6. Iklan muka penuh seminggu sekali di akhbar - kalau bisnes ni tak betul, mesti tak berani iklan seagresif ini.
7. No. 1 di Malaysia dan pertama seumpamanya (kenapa pilih no. 2 atau 3?)
8. Modal yang sangat berpatutan - RM250 sekali bayar boleh buat ribuan ringgit seminggu, adakah ini masih tinggi modalnya?

Ini pula adalah SEBAHAGIAN jawapan kepada "Bagaimana saya nak jalankan bisnes ini?"

1. Yang peling penting : Bimbingan dari kami! - TEAM INDUSTRI JUTAWAN (seta MZM Network) bagi yang menyertainya di bawah kumpulan kami - bersedialah untuk belajar dan berjaya!!
2. Manual rujukan Tips Menjadi Jutawan HyproBulk SMS (keluaran Hypernet Resources) yang boleh didapati dengan harga yang murah (RM10) atau percuma dari sesetengah upline
3. Adanya sales kit yang mencukupi dari syarikat Hypernet Resources (Flyers, Brochures, Bunting, Stickers dll.)

Biasalah, bagi orang yang masih tidak nampak peluang ini, akan memberi alasan-alasan baru untuk menidakkan minda mereka supaya mereka tertutup hatinya untuk berubah. Sedar atau tidak, ianya adalah salah satu jenis bisikan syaitan yang dah memang kerja dia untuk mengganggu manusia dalam membuat keputusan bijak.

Bagi seorang yang berjaya dalam bisnes ini, dia memperoleh dalam beberapa ratus ribu dalam 1 bulan sahaja. Dia berpendapat, "Bisnes ini adalah platform terbaik untuk semua orang dalam mencapai cita-cita bebas ekonomi"

Ada orang dah berjaya, kenapa tidak anda? Kenapa masih nak berdolak-dalik? Peluang di depan mata, masih lagi nak menunggu? Tepuk dada, tanyalah diri sendiri. Tepuk kuat-kuat dada tu, supaya minda tu betul betul sedar!!!!

Monday, May 24, 2010

Tips Motivasi Bersama Sahabat-Sahabat Industri Jutawan

Beri tekanan kepada diri sendiri!

Ramai antara kita menunggu sesuatu atau seseorang untuk memotivasikan mereka. Sebenarnya motivasi ada di mana-mana sahaja. Dengan hanya menunggu, tiada apa yang akan berlaku. Antara kita, hanya 2% sahaja yang boleh memulakan sesuatu tanpa sebarang pengawasan atau suruhan. Mereka ini digelar pemimpin, ketua atau leader!

Sekiranya anda menunggu, anda akan menunggu untuk selama-lamanya.




Pemimpin, ketua atau leader melakukan pilihan sendiri untuk terus berusaha, golongan ini meletakkan satu standard yang tinggi !!!

Anda perlu menanamkan semangat sebagai seorang pemimpin dan lakukan lebih daripada apa yang sepatutnya anda lakukan. Sekiranya anda bekerja, lakukan lebih daripada apa yang anda dibayar.

Sekiranya kita melakukan sesuatu lebih daripada kemampuan kita, kita akan merasakan kepuasan dan semangat akan semakin menjadi tinggi.

Satu tip untuk melakukan kerja dan tidak melengah-lengahkan masa adalah, anggap dan letakkan tekanan bahawa ia mesti disiapkan pada kadar yang segera. Anggap hari esok anda perlu ke outstation dan kerja di tangan anda ini mesti di siapkan juga sebelum malam ini. Bayangkan dan Tanya pada diri anda sendiri, sekiranya esok saya harus pergi outstation, apa perlu saya lakukan untuk menyiapkan kerja saya pada hari ini juga.

Tips tribute to Dr Irfan Khairi, Jutawan Internet Malaysia

ps: jangan melengahkan masa untuk mendaftar bersama kami Team Industri Jutawan. Dan kepada sahabat-sahabat Industri Jutawan sila kongsikan bersama tips-tips yang bermanfaat untuk renungan semua . Gunakan Internet untuk menjimatkan masa menjalankan perniagaan

Monday, May 10, 2010

Bagaimana cara untuk mendaftar?

 JIKA ANDA BERMINAT UTK TURUT SERTA BERSAMA KAMI TEAM IJ (INDUSTRI JUTAWAN) DALAM MENJANA PENDAPATAN BERSAMA HYPROBULKSMS ANDA PERLU MENDAFTAR SEBAGAI MEMBER@AFFILIATE@BIZ PARTNER  HYPROBULKSMS MENGIKUT CARA DI BAWAH INI :


Ada beberapa cara utk mendaftarkan diri dan MENJANA pendapatan dgn hyprobulksms,ianya sgt mudah dan cepat selagi under team IJ(industri jutawan).

Apa yg perlu anda lakukan adalah register terlebih dahulu,camne nak register?

-Register secara online
-atau register secara manual
 
Anda boleh dapatkan lg info dari ahli yg memperkenalkan anda dgn bisnes ini@dapatkan bantuan dari team IJ dgn meninggalkan komen di bawah.


Jadi di mana anda perlu lakukan pembayaran?atau bank in?
Ok senang je,juz bank in ke akaun ini:

CIMB akaun : Mohd Fareez Zainal
akaun no. 14430061335523
(associate director's account)Hanya dengan team IJ sahaja seseorg mendapat keistemewaan seperti ini untuk direct terus dengan Mr fareez himself!(Mohd Fareez ialah salah seorg lembaga pengarah dalam Hypernet resource's sendiri!)
selain dari akaun ini ada satu lg akaun bank Al-Rajhi

Sila simpan resit.

SMS kan detail seperti contoh di bawah ke salah satu  nombor :
  018-3885839 (Mr Fareez) @ 016-9123037

BULK-PAKEJ-CIMB-MASA-TARIKH-NAMA PENUH-I/C-USERNAME 
Tanda ( - ) Jarak antara perkataan/space bar

Contoh:
BULK 1000 CIMB 15:30 11/5/2010 Si polan bin si polan 123456065001 mzmPolan

**PASTIKAN MASA,TARIKH DAN JUMLAH mengikut ape yg tertera di resit!Dan pastikan juga setiap username bermula dgn awalan MZM(nama)

dan send SMS ke salah satu nombor ini : 018-3885839 @ 016-9123037  (Mr Fareez)

Untuk memastikan kpd Mr fareez,anda dikehendaki menghantar SMS ke-dua kepada no yg sama seperti dibawah,cuma kali ini anda perlu hantarkan username nya sahaja :
contoh:
mzmPolan TQ!

Sendkan SMS kedua ini ke nombor yg sama.

Kemudian anda akan mendapat pemberitahuan dari sistem Hyprosms terus ke telefon bimbit anda mengenai akaun anda yg telah diaktifkan.Sila LOGIN ke link di bawah ini

 http://330hyper.com/hyprosms/login.aspx

 dan masukkan username,password dan security code utk terus pergi ke Sistem eWallet anda dan anda boleh melihat pelan dan komisen anda di situ.

***Jika ada sebarang pertanyaan boleh lah menghubungi ahli IJ atau tinggalkan komen anda. =)

Friday, May 7, 2010

Tahniah HyproBulkSMS !!..HyproBulkSMS Maju Setapak Lagi Dengan Menjadi Penaja Bersama Misi de Everest - Tibet 2011



Tahniah HyproBulkSMS !!..HyproBulkSMS Maju Setapak Lagi Dengan Menjadi Penaja Bersama Misi de Everest - Tibet  2011!!


Sebuah company Bumiputra 100% kini telah mengorak langkah dengan menaja bersama misi yg bakal mengharumkan lagi nama Malaysia di persada Antarabangsa!Ada kah kita hanya ingin melihat sahaja?
Atau kita turut serta bersama mereka.!


PILIHAN DI TANGAN ANDA!

Saturday, May 1, 2010

Hari Pertama Industri Jutawan


BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ..

Assalamualaikum sahabat-sahabat ku di
Team Industri Jutawan !!

" i can almost see it, that dream i dreaming .. "
" there a voice inside my head saying .. 
   .. you'll never reach it "

video

Ahahaha .... bila terkenangkan lagu ni, inilah lagu inspirasi pertama sebelum saya mengorak langkah lebih jauh walaupun sebenarnya saya masih baru bermula .. =)

lagu ni dinyanyikan Miley Cyrus, sekiranya diperhatikan lagu tersebut liriknya, memang cukup memberitahu kita PERKARA PERTAMA yang menghalang kita sebenarnya adalah ...

... DIRI KITA SENDIRI !! =)

Mentor-mentor jutawan dunia pernah bercakap ..

" sekiranya kamu ingin jadi jutawan, selalunya kamu akan gagal 3.8 kali sebelumnya "

" sometimes u gonna have to loose .. "

Wow !!
.. dan masih terngiang-ngiang di telinga saya pesanan dari guru-guru ketika di bangku sekolah ..

" Apa itu KEJAYAAN ??!! 
  .. KEJAYAAN itu ialah BILA KAMU JATUH, KAMU BANGKIT SEMULA !!! "

Ya !! Saya pernah gagal beberapa kali ( harap-harapnya dah 3.8 kali heheheh :P ) .. bagi saya kegagalan sebelumnya adalah ..

... PELAJARAN PERTAMA UNTUK SAYA LEBIH BERJAYA !! =)

Alhamdulillah, 'Hari Pertama Industri Jutawan' asalnya menyingkap sejarah hari pertama liku susah dan senang bersama Team Industri Jutawan !!

Sebelum itu, mari kita lihat nasihat Jutawan #1 Internet Malaysia ini,
.. umur beliau masa tu baru mencecah 25 tahun sahaja .. WOW !!

Tetapkan matlamat anda untuk menjadi jutawan bukan kerana wang ringgit dan kemewahan semata. Tetapi, tetapkan matlamat anda untuk memperolehi ilmu dan pengalaman yang ditimba dalam perjalanan mencapai matlamat tersebut.
Wang berjuta boleh habis dibelanjakan dalam sekelip mata. Tetapi ilmu dan pengalaman tidak akan hilang.
Kata seorang pakar perniagaan dan jutawan, “Perniagaan bernilai berjuta yang anda bina boleh musnah dalam sekelip mata. Tetapi, dengan ilmu dan pengalaman yang anda ada, anda boleh melintas ke seberang jalan, dan membina empayar perniagaan baru yang boleh menjana berjuta ringgit lagi.”
Betapa benar kata-kata itu. Itulah sebabnya anda mungkin pernah dengar jutawan-jutawan yang gagal dalam perniagaan oleh sebab yang tidak dapat dielakkan, kemudian, membina empayar perniagaan baru yang kemudiannya meraih berjuta-juta lagi! Ilmu dan pengalaman tidak hilang!
DR IRFAN KHAIRI ; JUTAWAN INTERNET MALAYSIA

HEBATKAN !! .. maaflah beliau ni memang idola saya di Malaysia, jadi peratusan besar blogger kami adalah di pengaruhi karya-karya beliau ..bukan apa, bak ustaz saya cakap, sekiranya kamu mahu berjaya, maka ikutilah 100% orang yang sudah BERJAYA sebelum kamu !! :)

Ok !! Team Industri Jutawan, asalnya ditubuhkan oleh beberapa sahabat yang tulus dalam perjuangan dan prinsip mereka adalah kerana ..


UNTUK MEMBANTU DIRI MEREKA MENEROKA MASA DEPAN DUNIA DAN AKHIRAT YANG LEBIH BAIK DAN MEMBANTU KAWAN-KAWAN BERKONGSI MEMPUNYAI IMPIAN YANG REALISTIK DALAM KEHIDUPAN MEREKA insyaAllah!!

Perancangan asalnya ialah belajar dan mengajar , membantu mereka mengumpul MODAL AWAL dari bisnes part time seperti ini dan membina empayar sendiri dengan bisnes impian masing-masing .
Usahawan-usahawan yang berjaya memanggil satu istilah dikenali sebagai  'springboard entrepreneur' maksudnya batu loncatan kepada bisnes yang lebih besar skalanya =)

.. cuma saya lebih galakkan bisnes-bisnes di bidang Francais seperti KFC, McDONALD, STARBUCKS, SECRET RECIPE, HOTEL SRI MALAYSIA dan 300 lebih lagi jenis francias yang berdaftar di Malaysia ini yang modal awalnya sekitar RM100-500k .. kerana mereka telah mempunyai sistem perniagaan yang kukuh dan teratur , kita hanya 'RUN' sahaja bisnes seperti ini.. MUDAHKAN !!

Alhamdulillah saya telah pun membina empayar sendiri di bidang Francais bisnes ini kerana dengan membuka lebih banyak peluang pekerjaan bahkan sektor francaisi akan lebih bertambah rancak dengan kehadiran Team Indusri Jutawan yang insyaAllah akan melahirkan bakal-bakal usahawan francais secara 'PERKONGSIAN KOMUNITI' di masa hadapan !!

Bak kata Nabi Muhammad S.A.W mafhumnya".. 9/10 rezeki adalah datang dari perniagaan " =)

Ini saya kongsikan link Malaysia Franchise Association , jadi dah boleh BERANGAN-ANGAN POSITIF sekarang ya !! =)

Klik di link tersebut : - http://www.mfa.org.my/

Ha !! Setkan satu bisnes Francais impian anda hari ini dan bermulalah mengejar impian !!

" Dont hesitate no more, YOUR journey , lets it begin !! " ost Crow Zero

Sekiranya, saya katakan MODAL AWAL yang boleh dikumpul dari bisnes part time ini adalah hanya dalam masa SEBULAN PALING CEPAT !!

Sekiranya, saya katakan anda dah boleh bina empayar Francais sendiri hanya DALAM MASA SATU BULAN SAHAJA !!

Sekiranya, saya katakan kamu boleh join apa jua bisnes dan syarikat sekalipun, tetapi kamu tidak akan dapat MENTOR-MENTOR JUTAWAN seperti di TEAM INDUSTRI JUTAWAN yang akan bimbing kamu sehingga TAHAP JUTAWAN SETIAP SAAT DARINYA !!

Dan sekiranya begitu, adakah DIRI SENDIRI masih menjadi PENGHALANG TERAKHIR ?!!

BERMULALAH HARI INI DI RANKING NO #1 BISNES AFFILIATE MALAYSIA !!

START OR NEVER !!!

AIN'T HOW FAST YOU GET THERE ... ITS A CLIMB !! :)

InsyaAllah Iltizam kuat dari Team Industri Jutawan, Hanya Dengan Keizinan Allah !!

SALAM KEJAYAAN !! :)


-AJAM SERIZAWA-


" Its not about the money and millions of it but Its about millions of love and desire to go higher each and every seconds of ur life !!

"SENYUMLAH SEIKHLAS ... HATI PERJUANGANMU"

" BERSARA MUDA .. BERSARA KAYA " :)