Pelan Pemasaran HyproBulkSMS

HyproBulkSMS di Selamat Pagi Malaysia 03 Feb 2010

Hyprobulksms- TURUT SAMA MENAJA Misi D'Everest-Tibet 2011

Wednesday, June 9, 2010

KAMI BUKAN AH LONG!

Anda perlukan bimbingan utk berjaya dalam bisnes HYPROBULKSMS? semestinya kan? sebab anda seperti saya 2 bulan yg lepas,sy ZERO pasal bisnes ni,tapi Alhamdulillah,Allah temukan sy dgn rakan Industri Jutawan ini (sebenarnya sepupu saya sendiri)dia coaching saya,latih saya sehingga saya benar2 boleh bergerak sendiri dan mempunyai downline yg ramai dibawah saya hanya dalam 2 bulan buat secara part time!

Di Sini lah sebenarnye  Team Industri Jutawan memainkan peranan! kata orang..Jika nak berjaya kita perlu ikut orang2 yg telah berjaya :) itu Benar!... kita perlukan mentor jutawan utk berjaya sebagai cikgu dan sebagai pembimbing,bimbang tanpa bimbingan yg betul dari orang yg dah berjaya kita tersasar dalam perjuangan :)
Ape yg perlu kita lakukan hanya ikut TREK JUTAWAN yg telah disediakan dgn cukup baik oleh mereka.

"Bukanlah nak kaya sangat,cukuplah boleh lepas dari belenggu keewangan yg mengongkong kita selama ini,hidup yg bebas dari tekanan yg berpunca dari duit!"
(AJAM SERIZAWA) :)
"Kerja dari jam 8 pagi hingga 5 petang setiap hari,6 hari seminggu! dah 10 tahun macam tu tapi masalah keewangan masih lg tak selesai2!"...Begitu keluh seseorang yg sentiase muram tiap kali tibanya ujung bulan..
dia buat HyProBulkSm$,mule nya dia tak yakin,tapi bile dia dpat income rm1K dalam hanya satu jam baru dia bukak mata!Kini dia da boleh senyum setiap kali tibe ujung bulan sebab semua gaji bulanannya da boleh labur di ASB!perbelanjaan bil utiliti,hutang loan kereta/peribadi nye,dan lain2 beban keewangan selama ni dah boleh bayo dgn income HyPro je!

Alhamdulillah..bila dah jadi macam tu bermakna misi Industri Jutawan telah mencapai matlamatnya!!
,iaitu membantu mereka yg perlukan bantuan Industri jutawan!


ANDA perlukan bantuan ke?kami bukan ah long...tapi kami mau tolonggg maaa... :)

1 comment: